Suoraan sisältöön

Pakilan työkeskus

Kuntouttava työtoiminta ja vammaisten henkilöiden työtoiminta korona-aikana

Kaupungin järjestämässä työtoiminnassa eli Avotyötoiminnassa, Pakilan työkeskuksessa ja Uusix-verstailla asiakkaita ei voida ottaa koronaviruksen aiheuttamien järjestelyjen vuoksi yhtä paljon kuin aiemmin. Tämän vuoksi osa toiminnasta järjestetään verkko- ja puhelinvälitteisenä etätyötoimintana.

Toiminnassa ovat:

  • toimeentulotuella myönnettävien välttämättömien kalusteiden, arkkujen ja uurnien valmistus ja kuljetus
  • toimeentulotukiasiakkaiden tekstiilipakettien ja tietokoneiden kasaus ja kuljetus
  • tekstiilituotteiden valmistus ja toimitus kaupungin toimintoihin
  • toimeentulotukiasiakkaiden sekä tilapäisen asumisen muutot ja kuljetukset
  • PC-kierrätys

Avoinna ma-pe klo 8-16  

Jakokunnantie 26-28, 00660 Helsinki
Kartta, liikenneyhteys, esteettömyys
PL 8642, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3106 9740
www.pakilantyökeskus.fi      

Huonekaluja.

Pakilan työkeskus tarjoaa kuntouttavia työllistymispalveluja erilaisissa elämäntilanteissa oleville helsinkiläisille. Työkeskuksen vahva tuotannollinen toiminta mahdollistaa monipuolisen ja mielekkään työtoiminnan ammattilaisten ohjauksessa. Toiminnan tavoitteena on kehittää henkilöiden työelämävalmiuksia, elämänhallintaa ja ammattitaitoa sekä parantaa mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille.

Työkeskus kierrättää, kunnostaa, entisöi ja valmistaa pääasiassa kaupungin yksiköiden kalusteita. Toiminta jakaantuu seitsemään osastoon, jotka ovat metalli- ja puuosastot, maalaamo, verhoomo, kalustevarasto, keittiö ja puhtaanapito sekä toimisto. Kaikille osastoille on tilanteen mukaan mahdollista päästä kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun. Pakilan varaston myymälä myy kierrätykseen tulleita kaupungin poistokalusteita ja  Pakilan työkeskuksen eri osastojen valmistamia tuotteita.17.08.2020 14:03