Suoraan sisältöön

Vertaistuki

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme yli 12-vuotiaita käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Palvelukeskusten toiminta jatkuu supistettuna

13. syyskuuta alkaen asiakkaat voivat varata ajan palvelukeskukseen sosiaaliohjaajan palveluneuvontaan ja ohjaukseen. Aika varataan soittamalla oman palvelukeskuksen sosiaaliohjaajalle. Myös asiakastietokoneita voi taas käyttää useimmissa palvelukeskuksissa. Aika tietokoneelle varataan soittamalla palvelukeskuksen neuvontaan.

Kaikille avoimet palvelut, kuten kuntosali, saunat ja avoin ryhmätoiminta, pysyvät suljettuna ainakin 30. syyskuuta saakka. Myös ravintolat pysyvät pääosin kiinni.

Ryhmätoimintaa laajennetaan. Ryhmiin osallistuvat kutsutaan erikseen mukaan. 

Lue lisää: Palvelukeskusten toimintaa avataan maltillisesti 13. syyskuuta alkaen

Palvelukeskus on suljettu toistaiseksi.


Ryhmät


Suvanto-ryhmä ikääntyneille
joka toinen torstai klo 13-14
Vertaisryhmä lähisuhdeväkivallan tai taloudellisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneille tai sen uhan alla oleville ikääntyneille. Toteutuksesta vastaavat Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry yhdessä palvelukeskuksen sosiaaliohjaajan kanssa. Lisätietoja puh. 09 3104 6638.

Elämäntaidot esiin
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää positiivisen elämänasenteen, sekä huomata ja oppia hyödyntämään elämässäsi jo olemassa olevia vahvuuksia ja hyviä asioita. Lisätietoja ja ilmoittautumiset anna-maija.ohvo@hel.fi tai puh. 09 3107 3540.

Diskussionsgrupp
Kom och avrunda veckan i gott sällskap! I gruppen diskuterar vi och gör olika saker tillsammans. Gruppens innehåll planeras utifrån deltagarnas önskemål och intressen. Gruppen samlas på fredagar kl. 12.30-13.30. Hjärtligt välkommen! För mera information samt anmälan till gruppen, tfn. 09 3107 4271.

Keskusteluryhmä
Koetko yksinäisyyttä ja kaipaisit juttuseuraa muiden ikäihmisten kanssa. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 10-11. Lisätietoja puh. 09 3107 3540.

Lisätietoja ryhmistä    
16.04.2021 14:12