Suoraan sisältöön

Turvallista opiskelua työväenopistossa

Toimi vastuullisesti

Mikäli sinulla on pieniäkään flunssan oireita, jää kotiin. Oireisena ei pidä tulla opiston tiloihin eikä osallistua lähiopetukseen. Opiston auloissa ja luokissa on tarjolla käsidesiä.

Opiston toimipisteiden siivousta on tehostettu. Erityisesti yhteiskäytössä olevat koneet ja välineet puhdistetaan tehostetusti. Huolehdithan omalta osaltasi, että välineet ja laitteet pysyvät puhtaina.

Suurin osa kursseista on suunniteltu siirrettäväksi etäopetukseen, mikäli lähiopetus joudutaan viranomaisen päätöksellä jälleen keskeyttämään. Kurssien ja luentojen tiedoissa mainitaan, jos kurssi on mahdollista toteuttaa etäopetuksena. Mikäli kurssin lähiopetus joudutaan kokonaan keskeyttämään tai perutaan, saat siitä tiedon sähköpostiisi.

Verkko-opetusta lisätty

Olemme lisänneet kaikkien ainealojen verkkokurssitarjontaa. Suurinta osaa yleisluennoista voit seurata etäyhteydellä. Verkossa tapahtuva opetus löytyy ilmonet.fi-palvelusta haulla Verkko-opetus ja Verkkoluento.

Opastusta ja tukea etäopiskeluun saat opettajalta ja opiston digiopastuksesta. Etäopetuksessa tarvittaviin välineisiin tutustutaan ensimmäisellä opetuskerralla.

Tarkista yhteystiedot ja seuraa meitä

Kurssien, tapahtumien ja luentojen ajankohtaiset tiedot näet ilmonet.fi-palvelusta. Opetukseen voi tulla muutoksia nopeallakin aikataululla, joten seuraathan ajantasaista viestintäämme. Tarkista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, niin saamme sinuun yhteyden kaikissa tilanteissa.

Myös Helsingin kaupunki tiedottaa nettisivuillaan ajankohtaisista koronaviruksen aiheuttamista muutoksista, linjauksista, ohjeistuksista sekä suosituksista. Uutisointia voi seurata osoitteesta www.hel.fi/koronavirus.