Kierrätyskeskuksen keräysauto Hakaniemen torilla keväällä 2022.

Keräysautot tulevat kotisi lähelle – tuo ylimääräiset tavarasi kiertoon

Kierrätyskeskuksen maksuton keräysauto kiertää Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan ja Kirkkonummen asuinalueilla elokuun lopulta marraskuun loppuun. Helsingissä keräysauto kiertää 22. elokuuta alkaen. 

Keräysautoon voi tuoda siistiä, ehjää ja puhdasta uudelleenkäyttöön sopivaa kodin pientavaraa ja kodin tekstiileitä: mm. astioita, keittiövälineitä, sisustus- ja koriste-esineitä, kirjoja ja levyjä, kenkiä, laukkuja, asusteita, leluja ja pelejä, vaatteita, kodin erilaisia tekstiileitä, mattoja sekä urheilu-, retkeily- ja harrastusvälineitä sekä käsitöihin ja askarteluun sopivia materiaaleja. Pienelektroniikkaa ja polkupyöriä otetaan vastaan kaikenkuntoisina.

Keräysauto ei ota vastaan huonekaluja, eikä kodin vaarallista jätettä. Suuremmat tavaraerät - esim. pakettiautolliset - kannattaa viedä suoraan myymälöihin, niin keräys saadaan sujumaan sulavasti.

Uudelleenkäyttöön sopiville huonekaluille voi tilata noutopalvelun tai tuoda huonekalut ja isommat tavaraerät niitä vastaanottaviin myymälöihin.

Keräysauto on vastaus monien toiveeseen. Laajalla alueella kiertävä auto helpottaa kierrätystä asuinalueesta riippumatta ja pidentää tavaroiden elinkaarta. Tavaralahjoituksesi on ympäristöteko: sen avulla säästyy luonnonvaroja ja se mahdollistaa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen toiminnan.

Kiitos, kun kierrätät!

Lisää aiheesta:

Keräysauton aikataulut Helsingissä

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen uutinen

Vaarallisen jätteen keräysauto kiertää syys-lokakuussa

Uutinen on julkaistu 12.8. ja sitä on päivitetty 22.8.