Koivusaaren metroasema.

Koivusaaren metroasema menee kesäksi kiinni – Katajaharjuun ja Isokaaren alueille bussilla 20

Koivusaaren metroaseman laituritason lattiapinta uusitaan tänä kesänä. Asema on uusimisen ajan suljettuna matkustajilta 1.6.-5.8. Tuona aikana metrojunat ajavat Koivusaaren aseman ohi pysähtymättä. Metro kulkee muilta osin normaalisti lattian uusimisen aikana. Uusiminen tehdään lattiamateriaalissa havaittujen halkeamien vuoksi. Alueen vaihtoehtoisina yhteyksinä toimivat bussilinjat 20 ja 104.

Katajaharjuun ja  ja Isokaaren alueille on bussilinja 20

Metroaseman lattian uusimisen aikana vaihtoehtoisena yhteytenä Katajaharjun ja Isokaaren alueille on bussilinja 20. Bussilla 20 pääsee Lauttasaaren ja Ruoholahden metroasemille. Metrolla länteen ja Ruoholahtea pidemmälle itään matkustavan kannattaa vaihtaa metroon Lauttasaaren asemalla. Siellä helpoin vaihto metron ja bussin välillä on Gyldénintiellä aseman A-sisäänkäynnillä, jonka edessä bussi 20 pysähtyy laitureissa 1 ja 2. Bussi pysähtyy myös Lauttasaarentien laitureilla 3 ja 4, joilta kävelymatka metroon on hieman pidempi.

Koivusaaren asema menee kiinni kesäkuussa

Koivusaaren asema suljetaan lattian uusimisen ajaksi. Kesäkuusta 1.6. alkaen metrojunat eivät enää pysähdy asemalla ja Koivusaaren aseman sisäänkäynti suljetaan.

Korjaustyöt tehdään niin tehokkaasti ja turvallisesti, että aseman ohi kulkeva metroliikenne ei häiriinny ja työn kesto olisi mahdollisimman lyhyt. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Aseman hissit ja sisääntuloaula ovat korjaustöiden ajan työmaakäytössä.

Lattiapinnan uusimisen tarkemmasta tiedottamisesta vastaa Länsimetro Oy.

Lisää aiheesta
HSL
Länsimetro Oy
Koivusaaren metroasema

Kuva: Susa Junnola

Uutinen julkaistu 28.5. ja tuoreutettu 1.6.