Olympiastadionin torni.

Opastetut stadionkierrokset käynnistyvät perjantaina

Perjantaina 4.9 starttaavilla stadionkierroksilla vieraat voivat kulkea saman käytävän, josta urheilun ja viihteen suuruudet nousevat stadionille. Opastetulla Stadionkierroksella olet mukana stadionin tarinassa aina 1930-luvulta uuteen aikaan. Stadionkierroksella pääset vierailemaan myös stadionin uudessa maanalaisessa maailmassa.

”Stadionin historia on täynnä tarinoita. Suuria onnen ja tuskan hetkiä, kommelluksia ja sattumuksia… Näitä me tulemme herättämään henkiin ja tuomaan tarinat lähelle ihmistä”, stadionkierroksia järjestävän Helsinki Oppaat ry:n puheenjohtaja Teppo Viiperi kertoo.

Kierroksen henkilömäärä on rajattu 15 henkilöön. Suosittelemme kierroksella kasvomaskin käyttöä.

Opastettu kierros alkaa vierailijakeskuksesta (tornin sisäänkäynti). Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla myös Olympiastadionin tornissa. Tornivierailu sisältyy opastetun kierroksen hintaan.

Opastettuja kierroksia toteutetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Avajaisviikkojen opastettujen kierrosten kesto on 30 minuuttia.

Koronatilanteesta johtuen kierrokselle on mahdollista osallistua vain ennakkoon lunastetuilla lipuilla. Liput Lippupisteen kanavista ja myyntipisteistä.

Opastettujen Stadionkierrosten hinnat:
Aikuiset 10,00 €
Lapset ja nuoret 7-16 v. 5,00€ (alle 7-vuotiaat maksutta)
Alennusryhmät 5,00 € (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, työttömät)

Esteetön opastettu Stadionkierros:
Aikuiset 6,00
Lapset ja nuoret ja alennusryhmät 4,00

Opastetut stadionkierrokset

Kuva: Stadion-säätiö / Wellu Hämäläinen