Weekend Festival / Kuva: Geoffrey Hubbel, myhelsinki.fi

Weekend Festival täyttää Suvilahden viikonloppuna

Weekend Festival järjestetään tänä vuonna Suvilahdessa 19.- 20. heinäkuuta. Kaksi festivaalipäivää ovat täynnä ulkomaisia musanimiä ja kotimaisia esiintyjiä. Festariesiintyjinä ovat muun muassa Armin Van Buuren, Lil Uzi Vert, Robin Schulz ja Bastille.

Paikalle kannattaa saapua julkisilla kulkuneuvoilla, esimerkiksi metrolla Kalasataman metroasemalle, sillä festivaalialueen läheisyydessä ei ole parkkitilaa autoille. Lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee Kalasatamassa.

Festivaalipäivinä jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitti kulkee Kalasataman metroaseman ali, Lautatarhankatu ja Sörnäisten rantatietä. Suljettuna ovat Helenin voimalaitoksen vierestä kulkeva väylä sekä Suvilahden ja Itäväylän välissä kulkeva väylä. Myös Parrukatu on suljettuna liikenteeltä.

Metro liikennöi noin kaksi tuntia normaalia pidempään perjantain 19.7. ja lauantain 20.7. sekä lauantain 20.7. ja sunnuntain 21.7. välisinä öinä. Viimeiset lisävuorot lähtevät Kalasatamasta itään Vuosaareen klo 01:35 ja Mellunmäkeen klo 01:40 ja länteen Matinkylään/Tapiolaan klo 01:19. Viimeiset lisävuorot lähtevät Rautatientorilta itään Vuosaareen klo 01:29 ja Mellunmäkeen klo 01:34 ja länteen Matinkylään/Tapiolaan klo 01:26. 

Lisäliikenteen vuoroväli Tapiolan ja Itäkeskuksen välillä on 5 minuuttia ja haaroilla Matinkylään/Vuosaareen/Mellunmäkeen 10 minuuttia. Kaikki lisävuorot ja aikataulut löydät Reittioppaasta.

Festivaalialue sijaitsee Suvilahden tapahtumakentällä. Festivaalilla on kaksi sisäänkäyntiä. VIP & Priority sisäänkäynti on Sörnäisten rantatiellä (kohta 14 kartassa) Pääsisäänkäynti sijaitsee Koksikadun ja Leonkadun risteyksessä (kohta 10 kartalla).

Portit aukeavat klo 12:00 kumpanakin päivänä. Konsertti päättyy kello 23 perjantaina ja lauantaina. Huomioithan, että portit voidaan sulkea noin tunti ennen tapahtuman loppumista.


Lisää aiheesta: 

Weekend Festival verkkosivut

https://www.facebook.com/WEEKENDFESTIVAL/

HSL: Metro liikennöi öisin 2 tuntia pidempään Weekend Festivalin ajan

Suvilahden yleisötapahtumat tuovat muutoksia liikkumiseen (Kaupunkiympäristön uutinen 18.7.2019)


 


JAA