Lapsi koristelee joulukuusta.

Koululaiset joululomalla 23.12.–7.1.

Joululoma Helsingin kaupungin peruskouluissa ja lukioissa alkaa torstaina 23. joulukuuta. Lomalta palataan maanantaina 10. tammikuuta. Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijat lomailevat pääsääntöisesti viikolla 52.

Jos koulunkäyntiin liittyviä muutoksia tulee esimerkiksi koronatilanteen vuoksi, siitä tiedotetaan huoltajille Wilman kautta.

Koulujen työ- ja loma-ajat

Neuvonta välipäivinä

Kasvatuksen ja koulutuksen palveluneuvonta vastaa kysymyksiin myös joulun välipäivinä puhelimitse, puh. 09 310 44986, ja palautejärjestelmän kautta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja palaute

Vieraskielisille perheille suunnattu Eduguidance-neuvonta palvelee kaikkia asiakkaita suomeksi ja englanniksi osoitteessa eduguidance@hel.fi. Eduguidance on avoinna 20.–23. joulukuuta ja vuoden vaihduttua 3. tammikuuta lähtien. Kansainväliset perheet voivat halutessaan sopia myös puhelinsoittoajan.

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus neuvoo lasten päivähoitopaikan hakemiseen liittyvissä asioissa. Joululomien aikaan puhelinpalvelu, puh. 09 310 80488, on auki 27. ja 28. joulukuuta sekä 3.–5. tammikuuta kello 9–15. Palvelua saa myös sähköpostitse osoitteessa varepalveluohjaus@hel.fi. Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen hakemukset käsitellään ja päätökset paikoista tehdään nykyisin varhaiskasvatuksen palveluohjausyksikössä.
Lisätiedot

Työväenopiston ja Arbiksen kevätkauden ensimmäiset kurssit käynnistyvät loppiaisen jälkeen. Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu Ilmonetissa.

Palvelupisteiden aukioloajat:

Työväenopisto

Arbis

Kuva: Adobe Stock