Lisäopetukseen perustetaan uusia ryhmiä

Helsingin kaupungin lisäopetukseen (kymppiluokka) hakeutui 417 nuorta. Hakijoita ja paikan vastaanottaneita oli enemmän kuin viime vuonna. Kasvaneen hakijamäärän myötä Stadin ammatti- ja aikuisopiston Sturenkadun toimipaikkaan perustetaan lisäryhmiä. Helsingin kaupunki takaa koulutustakuun mukaisesti jokaiselle lisäopetukseen hakeneelle nuorelle opiskelupaikan.

Lisäopetusta järjestetään Helsingissä yhteisen opetussuunnitelman mukaisesti Myllypuron, Itäkeskuksen ja Pasilan peruskouluissa sekä Stadin ammatti- ja aikuisopiston toimipaikoissa. Opiskelijavalinnan tulokset julkaistiin 2.8.

Opiskelu alkaa 26.8.

Kaikki opiskelijat on haastateltu omien tavoitteiden kartoittamiseksi lisäopetuksen paikoissa. Haastattelut ja ryhmien muodostaminen jatkuvat vielä viikolla 34. Osa nuorista siirtyy Stadin ammatti- ja aikuisopiston Sturenkadun toimipaikkaan perustettaviin uusiin lisäopetusryhmiin.

Kun ryhmäjärjestelyt varmistuvat, tiedotetaan nuoria tulevasta lisäopetusryhmästä viikon 34 aikana. Kaikkien lisäopetuksen opiskelijoiden opetus käynnistyy 26. elokuuta alkaen.