Käsi, joka pitelee oppaita talvisen maiseman edessä

Opas perusopetuksesta Helsingissä kansainvälisille perheille

Options for basic education in Helsinki –opas

Opas on hyödyllinen tietopaketti Helsinkiin saapuville perheille, jotka ovat kiinnostuneita englanninkielisestä perusopetuksesta, kaksikielisestä opetuksesta tai muista erikielisistä perusopetuksen vaihtoehdoista.

”Uskon, että oppaasta on erityistä hyötyä Helsinkiin muuttoa suunnitteleville tai vastikään muuttaneille kansainvälisille perheille. Asettuminen uuteen kaupunkiin ottaa aikansa, ja oppaan avulla haluamme auttaa uusia helsinkiläisiä sopeutumaan uuteen kotikaupunkiinsa ja elämään Suomessa”, kertoo koulutuskoordinaattori Anni Holopainen kasvatuksen ja koulutuksen toimialalta.

Englanninkielinen Options for basic education in Helsinki –opas on saatavilla painotuotteena, PDF-tiedostona, sekä saavutettavalla julkaisut.hel.fi –sivustolla. Painettua opasta jaetaan helmi-maaliskuun aikana Helsingin kaupungin kouluille, kirjastoihin, kansainvälisiin yrityksiin, yhteistyökumppaneille sekä muille sidosryhmille.

Tutustu myös: Perusopetusta eri kielillä

Lisätietoa perusopetuksesta eri kielillä ja eri vaihtoehtoihin hakeutumisesta saa uudistuneilta Perusopetuksesta eri kielillä –nettisivuilta.

Myös koulutulokkaan Tervetuloa kouluun! –oppaasta on saatavilla englanninkielinen käännös. Welcome to school! –opas on saatavilla verkkoversiona osoitteessa hel.fi/welcometoschool.

Lisätiedot ja tiedustelut

Viestintämateriaalit
Sari Kämppi
viestintäasiantuntija
sari.kamppi@hel.fi, puh. 09 310 32325

Koulutusvaihtoehdot ja hakeutuminen
Anni Holopainen
koulutuskoordinaattori
anni.holopainen@hel.fi puh. 09 310 27922

Kuva: Otto Salminen