Siltamäen ja Suutarilan koulujen ja päiväkotien tulevaisuuden tilatarpeiden asukasilta siirtyy tammikuulle

Tilaisuus järjestetään verkkotilaisuutena tammikuussa

Suutarilan ja Siltamäen peruskoulujen ja päiväkotien tilatarpeita käsittelevä asukastilaisuutta ei voida järjestää suunnitellusti torstaina 2.12. heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi.

Terveysturvallisuuden varmistamiseksi pääkaupunkiseudulla otettiin käyttöön uusia suosituksia ja rajoituksia, jotka jatkuvat tammikuulle 2022 asti. Verkkotilaisuus peruskoulujen ja päiväkotien tilatarpeista järjestetään torstaina 13.1.2022 klo 17.30 alkaen. Tilaisuuteen osallistumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Suutarilan ja Siltamäen koulujen, päiväkotien ja muiden kaupungin palveluiden tilatarpeista valmistui aiemmin tänä vuonna selvitys. Nyt kutsumme alueen asukkaat keskustelemaan kanssamme suomenkielisen varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluverkosta ja toimitilojen sijainneista.

Tilaisuudessa esittelemme palveluverkkotarkastelun taustat sekä aiemmin vuonna 2021 suoritetun tilatarkastelun lopputulokset. Lisäksi työstämme yhdessä erilaisia ehdotuksia tilatarpeiden ratkaisemiseksi tulevaisuudessa. Tilaisuudessa pääset mukaan vaikuttamaan tulevien varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimitilojen sijaintiin.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma on luettavissa verkkosivulla. Myös tilaisuudessa käydyistä keskusteluista julkaistaan tietoa verkkosivulla tilaisuuden jälkeen.

Aiempi selvitys Suutarilan ja Siltamäen alueen tilatarpeista

Vuoteen 2035 asti ulottuva tarkastelu toimii taustatietona, kun alueella suunnitellaan kaupungin omistamien tilojen kunnostuksia ja uusien tilojen rakentamista. Tarkastelussa kartoitettiin alueen nykyisten rakennusten kunto, kaupungin palvelutuotannon tarpeet ja väestöennusteen tiedot, jotta alueelle voidaan suunnitella riittävästi ja oikeantyyppisiä tiloja.

Lue lisää selvityksestä verkkosivulta.