Helsingin kaupunginvaltuuston istuntosalissa valtuutetun äänestyspaneeli.

Kaupunginhallitukselta esitys valtuustolle pormestarista ja apulaispormestareista

Kaupunginhallitus antoi 26.7. esityksen kaupunginvaltuustolle uudesta pormestarista ja uusista apulaispormestareista elokuussa alkavaksi valtuuston toimikaudeksi. Pormestarin ja apulaispormestarit valitsee kaupunginvaltuusto, joka kokoontuu ensimmäiseen kokoukseensa maanantaina 2.8.

Kaupunginhallitus esittää, että valtuusto valitsee pormestariksi Juhana Vartiaisen 2.8.2021 lukien. Kaupunkiympäristön toimialan apulaispormestariksi kaupunginhallitus esittää Anni Sinnemäkeä, kasvatuksen ja koulutuksen toimialan apulaispormestariksi Nasima Razmyaria, sosiaali- ja terveystoimialan apulaispormestariksi Daniel Sazonovia ja kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestariksi Paavo Arhinmäkeä.

Kaupunginvaltuusto valitsee ensimmäisessä kokouksessaan myös valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat sekä jäsenet mm. kaupunginhallitukseen ja lautakuntiin.

Valtuuston kokous pidetään maanantaina 2.8. kello 18 alkaen. Kokousta voi seurata suorana Helsinki-kanavalla.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Kuva: Paavo Jantunen