Henkilö ui uima-altaassa.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli uimahalli- ja liikuntahalliyhtiöiden ajankohtaiskatsaukset

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 24. tammikuuta uimahalli- ja liikuntahalliyhtiöiden sekä Jääkenttäsäätiön ajankohtaiskatsaukset. Konsernijaosto merkitsi ajankohtaiskatsaukset tiedoksi.

Helsingin kaupungin yhtiömuotoinen uimahalli- ja liikuntahallitoiminta muodostuu Mäkelänrinteen Uintikeskuksen, Urheiluhallien ja Vuosaaren Urheilutalon toiminnasta. Helsingin omistusosuus Mäkelänrinteen Uintikeskuksesta on 67 prosenttia, Urheiluhalleista 51 prosenttia ja Vuosaaren Urheilutalosta 94 prosenttia.

Jääkenttäsäätiö ylläpitää Helsingin Jäähallia ja tämän lisäksi säätiö omistaa Helsingin Liikuntahallien koko osakekannan. Helsingin Liikuntahallien ylläpitämiä jäähalleja ovat Kaarelan, Konalan, Hernesaaren, Paloheinän, Malmin, Salmisaaren ja Vuosaaren jäähallit.

Kaupunginhallituksen konsernijaoston kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kunnes pöytäkirja ilmestyy. Konsernijaoston pöytäkirjat löytyvät täältä.

Konsernijaoston tehtävänä on seurata Helsingin kaupunkikonsernin toimintaa ja sitä, että konserniin kuuluvat tytäryhtiöt ja säätiöt toimivat valtuuston ja hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Konserniin kuuluu noin kahdeksankymmentä tytäryhtiötä ja säätiötä.