Helsingin kaupungintalon ala-aulan tapahtumatori.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 13. marraskuuta kello 11

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoo tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja -ennusteesta, yhteistyöstä ja varautumisesta epidemian hillitsemiseksi sekä voimassa olevista rajoituksista ja suosituksista. Alueen koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Tiedotustilaisuus järjestetään perjantaina 13. marraskuuta kello 11–11.45.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, THL:n johtaja Mika Salminen, HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston alkoholihallintoyksikön päällikkö Riku-Matti Lehikoinen

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat alueellisen koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Seuraa tilaisuutta Helsinki-kanavalla tai kaupungin Facebook-sivulla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä

Kuva: Helsingin kaupunki. 

Pääkaupunkiseudun yhteiseen koronainfograafiin on koottu paikkoja ja tilanteita, joihin liittyy erityisiä koronaturvallisuusohjeita.

Kuvaa klikkaamalla saa suuremman version.