Kuva kaupungintalon parvekkeelta kohti merta, ohi lamppujen.

Tule mukaan kehittämään hel.fi-sivuja - liity kehittäjäyhteisöön

Helsinki kutsuu kaupunkilaiset mukaan verkossa toimivaan kehittäjäyhteisöön, jossa pääset osallistumaan kaupungin digitaalisten palvelujen kehittämiseen. Erityisenä uudistuskohteenamme on kaupungin pääsivusto hel.fi.

Kehittäjäyhteisössä pääset mukaan kehittämään kaupungin palveluja verkossa toimivassa yhteisössä. Voit osallistua yhteisössä oman mielenkiintosi ja oman aikataulusi mukaan erilaisiin aiheisiin ja palveluihin liittyviin tutkimuksiin, keskusteluihin ja testauksiin.

Lähde rohkeasti mukaan, yhteisössä on jo yli 500 kaupunkilaista. Haluamme kuulla juuri sinun tarpeista, toiveista ja mielipiteistä kaupungin palvelujen käyttäjänä. Yhteisö toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi - voit valita millä kielellä haluat osallistua. Yhteisö on suunnattu yli 15 vuotiaille helsinkiläisille, nuorempia kaupunkilaisia osallistamme muiden kanavien kautta.

Yhteisömme on suljettu verkkosivu, jonne kirjaudutaan omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Yhteisössä esiinnytään nimimerkeillä. Arvomme osallistujien kesken GoGift-lahjakortteja (lahjakortit toimivat satoihin myymälöihin ja palveluihin) sekä Helsinki-aiheisia tavaroita. Kehittäjäyhteisön osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua palvelujen demotilaisuuksiin ja kokeilla ensimmäisten joukossa uusia palveluja.

Liity kehittäjäyhteisöön

Kuva: Mika Lappalainen.