Aluekierros Helsinki kuvituskuva

Ministereiden sote-aluekierros vierailee Helsingissä

Sote-ministerityöryhmän ministerit ja virkamiehet vierailevat Helsingissä tiistaina 19.10. Vierailulla kerrotaan ja keskustellaan sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksesta ja sen etenemisestä. Tilaisuutta voi seurata sosiaali- ja terveysministeriön Youtube-kanavalla.

Tilaisuudessa on paikalla perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, puolustusministeri Antti Kaikkonen ja muita sote-ministerityöryhmän ministereitä sekä sosiaali- ja terveysministeriön, valtiovarainministeriön, sisäministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön virkamiehiä.

Helsingin sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksesta tilaisuudessa kertoo sosiaali- ja terveystoimen apulaispormestari Daniel Sazonov. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

Tilaisuutta voi seurata sosiaali- ja terveysministeriön Youtube-kanavalla kello 8.30 alkaen. Tilaisuus päättyy kello 10.30.

Tilaisuuden ohjelma

  • Tervetuloa / Helsingin sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistus / sote-ministerityöryhmän ministerit
  • Uudistuksen toimeenpano Helsingissä / apulaispormestari Daniel Sazonov
  • Kysymyksiä ministereille
  • Valtioneuvoston ja Helsingin kaupungin sekä hyvinvointialueiden yhteistyö toimeenpanossa

Sote-ministerityöryhmän ministerit ja virkamiehet vierailevat Helsingissä ja kaikilla hyvinvointialueilla syksyn 2021 aikana. Aluekierroksen tavoitteena on välittää ajantasaista tietoa ja keskustella sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen sisällöstä ja toimeenpanosta.

Sosiaalisessa mediassa aluekierrosta voi seurata seuraavilla tunnisteilla: #Aluekierros2021 #soteuudistus #pelastustoimenuudistus #pelastustoimi


Lisätietoja:

Helsingin kaupungin sote-uudistus

www.soteuudistus.fi

Kuva: STM