Olympiastadionin torni.

Olympiastadionin torni avautuu 31. elokuuta

Stadionin tornin näkymiä pääsee ihailemaan taas 31.8. alkaen. Tornivierailuissa on huomioitu korona-ajan haasteet ja vierailijaryhmät rajoitetaan turvallisuussyistä toistaiseksi 10 kävijään kerralla. Puolen tunnin vierailuajalla tornissa pääsee fiilistelemässä avautuvaa maisemaa yli Helsingin.

Olympiastadionin torni

  • Pääsyliput Lippupisteen myyntikanavista ja osoitteessa lippu.fi 
  • Aikuiset 6.50 €
  • Lapset 7–16v 4 €, alle 7v ilmaiseksi
  • Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet 4 €
  • Lippujen toimituksesta Lippupiste perii vain mahdolliset tilaus- ja maksutapamaksut. Tilausmaksu lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan perusteella.

Näkymät auki kaupunkiin

Helsinki on kaupunki, joka perinteisesti vetää designista ja arkkitehtuurista kiinnostuneita vieraita. Alvar Aalto, jugend-arkkitehtuuri sekä hienot funkkiskohteet kuten stadion toimivat vetovoimatekijöinä, mikä näkyy Helsingin vierailijaprofiileissa.

"Poikkeuksellista on se, että meillä on niin lähellä kaupungin keskustaa olympialaisten historiaa yhä alkuperäisessä käytössä. Olemme samalla myös pienimpiä olympialaisia isännöinneitä maita ja osa urheiluhistorian kiinnostavaa verkostoa. Kunnostettu puhdaslinjainen funkkiksen edustaja on tulevaisuudessakin merkittävä kohde kaupunkimme tarjonnassa", Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aalto kertoo.

"Hyvin suunniteltu kestää aikaa! Kerroksellisuus kuuluu kaupunkiin, elävä kaupunki ei tule kerralla valmiiksi. Stadion on hieno esimerkki siitä, miten kohdetta kehitetään eteenpäin vanhaa kunnioittaen", jatkaa Aalto.

Lisää aiheesta:

Olympiastadion

Helsingin kiehtovat olympiarakennukset

Kuva: Olympiastadion.

Uutinen julkaistu 24.8. ja tuoreutettu 31.8.