Kaupungintalon aula.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 27. tammikuuta - katso tallenne

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan liittyen voimassa oleviin rajoituksiin ja suosituksiin. Koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Tiedotustilaisuus järjestettiin keskiviikkona 27. tammikuuta kello 16–16.45.

Tiedotustilaisuus on katsottavissa suorana Helsinki-kanavalla ja Helsingin kaupungin Facebook-sivulla.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Tiedotustilaisuus on katsottavissa suorana Helsinki-kanavalla ja Helsingin kaupungin Facebook-sivulla.

Lisää aiheeseen liittyen:

Uutinen julkaistu 26.1. ja tuoreutettu 27.1.