Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 23. marraskuuta

Videotallenne PKS-koronaryhmän tiedotustilaisuudesta 23.11.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan liittyen rajoituksiin ja suosituksiin. Tiedotustilaisuus järjestettiin tiistaina 23. marraskuuta kello 16–16.30.

Tilaisuudessa olivat paikalla Helsingin pormestari Juhana Vartiainen, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja HUSin vs. johtajaylilääkäri Jari Petäjä.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa Helsinki-kanavalla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä. Helsingin kaupungilla on vastuu ryhmän toiminnan organisoinnista. Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi myös Kauniainen seuraa koordinaatioryhmän linjaamia rajoituksia ja suosituksia.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä