Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotti koronatilanteesta 18. helmikuuta - katso tallenne

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan liittyen voimassa oleviin rajoituksiin ja suosituksiin. Koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Tiedotustilaisuus järjestetään tänään 18. helmikuuta kello 17–17.45.

Tilaisuudessa olivat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja  Ritva Viljanen, HUSin toimitusjohtaja Juha Tuominen ja THL:n terveysturvallisuusjohtaja Mika Salminen.

Tilaisuuden voi katsoa nyt  Helsinki-kanavalla.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Lisää aiheesta
Helsinki – ajankohtaista koronasta 
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä 
THL: Ajankohtaista koronaviruksesta