Helsingin kaupungintalon ala-aulan tapahtumatori.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 11. joulukuuta - Katso tallenne

Uutinen 11.12.: Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi rajoitusten ja suositusten jatkamisesta alueellaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoo tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan liittyen voimassa oleviin rajoituksiin ja suosituksiin. Koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Tiedotustilaisuus järjestetään perjantaina 11. joulukuuta kello 11.15–12.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen perusturvajohtaja Juha Metso ja Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen sekä HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi

Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti verkossa, liity mukaan Helsinki-kanavalla. Lähetys suorana myös Helsingin kaupungin Facebookissa.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Lisää aiheesta:

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä