Lapsi ja nainen istuttavat kukkia.

Karhupuiston kesäkukkatalkoot järjestetään tiistaina

Kallioon saadaan taas kesäksi kukkaloistoa, kun kaupunkilaiset pääsevät parin vuoden tauon jälkeen istuttamaan talkoovoimin 3 000 kesäkukan taimea Karhupuistoon. Istutustalkoot järjestetään tiistaina 7. kesäkuuta kello 15–18.

Tapahtuma on kaikille avoin ja soveltuu koko perheelle. Ohjelmassa on kesäkukkien istuttamisen lisäksi kasvomaalausta lapsille sekä kuorolaulua. Tarjolla on myös pientä talkooevästä ja juotavaa.

Staran puutarhurit opastavat istutuksissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta kesäkukkien istuttamisesta. Kaupunki lainaa istutusvälineet. Myös hanskoja on tarjolla, mutta omat hanskat on hyvä ottaa mukaan, jos sellaiset omistat.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon – riittää, kun saavut paikalle. Istutetaan yhdessä Helsingin hienoin kesäkukkaistutus!

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala järjestää talkoot yhdessä Staran, Kallion kulttuuriverkoston ja Kallion seurakunnan kanssa.

Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 1997. Vetovastuun hankkeesta tuolloin ottivat Kallion asukasaktiivi Saara Tolonen sekä poliisin edustaja Reijo Muuri. Helsingin kaupunki haluaa vuonna 2016 menehtyneen Saara Tolosen, Karhupuiston pitkäaikaisen aktiivin, tekemän ansiokkaan työn jatkuvan ja Karhupuiston säilyvän asukasaktiivisuuden ja osallisuuden puistona.

Lisätietoa talkoista

Uutista muokattu 25.5. klo 9.46: Lisätty kaksi viimeistä virkettä.

Kuva: Hemmo Rättyä