Putkien ja kaivojen perusparannus alkaa Elimäenkadun risteyksessä 12. huhtikuuta

Putkien ja kaivojen perusparannus alkaa Elimäenkadun risteyksessä 12. huhtikuuta

Putki- ja kaivotyöt alkavat Sturenkadun ja Elimäenkadun risteyksessä 12.huhtikuuta. Urakassa rakennetaan lisäksi vesijohto Sturenkadun ali, ja samaan aikaan HKL uusii raitiotietä ratikkapysäkkien väliseltä alueelta.  Työt vaikuttavat liikkumiseen Sturenkadun risteyksen alueella.

Urakka käynnistyy Elimäenkadun puolelta, ja on kokonaisuudessaan valmis toukokuun lopussa. Rakentamisen tavoitteena on korjata risteyksen sadevesikaivot.

Urakka jatkuu Sturenkadulle 19.4 alkavalla viikolla, jolloin muun muassa risteysaluetta joudutaan kaventamaan. HKL aloittaa kiskotyöt Sturenkadulla Elimäenkadun ja Puijonkadun välillä 26. huhtikuuta, jolloin Sturenkadulta poistuu yksi ajokasta pohjoiseen ajettaessa ratikkapysäkkien väliseltä alueelta. Tällöin pohjoiseen mentäessä Elimäenkadulle ei voi kääntyä.

HKL:n mukaan kiskotyöt valmistuvat 17. toukokuuta mennessä, jolloin ratikkaliikenne palaa Sturenkadulle. Putki-ja kaivotyöt Elimäenkadun risteyksessä valmistuvat 30. toukokuuta, mutta kaikki ajokaistat ovat käytössä 17.5. alkaen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti päivisin sekä muutamana yönä.