Koillis-Helsingin hankkeita ja suunnitelmia esitellään tapahtumassa 17.12. Malmitalossa

Koillisen Helsingin suunnitteluhankkeista keskustellaan Uutta Koillis-Helsinkiä -tapahtumassa 17. joulukuuta Malmitalossa.

Koilliseen on suunnitteilla uusia asuntoja ja liiketiloja, kadut ja viheralueet kohenevat. Malmitalolla voit keskustella suunnittelijoiden kanssa muun muassa Kivikosta, Pihlajamäestä, Viikistä, Tapaninvainiosta, Malmista ja Pukinmäestä.

Tapulikaupungissa ja Puistolan asemaseudulla parannetaan palveluita ja suunnitellaan lisää asuntoja hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Tätä varten on tekeillä suunnitteluperiaatteet.

Malmin lentokentän käyttö muuttuu ja alueelle suunnitellaan asuntoja noin 25 000 ihmiselle. Ensi vuonna tapahtuu jo. Kartta alueen uusista toiminnoista on esillä Malmitalossa.

Stadiluotsi kertoo koillisen Helsingin Oma Stadi -hankkeista, ja liikennesuunnittelija Viikki-Malmi -pikaraitiotiestä, jonka suunnittelua aikaistettiin.

Tapahtuma jakaantuu kahteen osaan. Asiantuntijat esittelevät hankkeita Pienessä salissa puolen tunnin välein. Koko illan ajaksi ala-aulaan levittäytyy esittelypisteitä, joissa asiantuntijoita voi käydä tapaamassa ja jatkaa keskustelua pienemmissä ryhmissä.

Lisätiedot ohjelmasta

www.hel.fi/suunnitelmat

Uutinen julkaistu 11.12. ja tuoreutettu 16.12. ja 17.12.