Hanki Jässäri sivu puhelimen näytöllä.

Helsingin nuorisopalvelujen uusi digitaalinen jäsenkortti avaa ovet ajanviettoon

Helsingin nuorisopalvelujen jäsenkortti, eli tutummin jässäri, on ilmainen VIP-passi nuorisotalojen toimintaan, tapahtumiin ja harrastuksiin ympäri Helsinkiä. Jäsenkortti myönnetään kaikille helsinkiläisille 29 ikävuoteen asti ja sillä pääsee mukaan menoon: musaklubiin, taidekerhoon, pelaamaan tai ihan vaan viihtymään nuorisotalolle.

Helsingin kaupunki ottaa 1.9.2020 alkaen käyttöön kokonaan digitaalisen jäsenkortin, jolla voi osallistua Helsingin nuorisotalojen toimintaan. Jäsenkortti tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja mikä parasta: suurin osa nuorisotalojen ja toimipaikkojen toiminnoista on täysin ilmaisia!

Yli 13-vuotiaat helsinkiläiset saavat käyttönsä digitaalisen ilmaisen jässärin, jolla pääsee viettämään iltaa diskossa ja yökahvilassa, hengailemaan nuorisotaloille, treenaamaan bändikämpille, käymään dj-kurssilla, harrastamaan tanssia, teatteria tai kädentaitoja, hakemaan projektirahaa, osallistumaan kesäleirille tai vaikka tuottamaan oman tapahtuman.

Alle 13-vuotiaat saavat nuorisotalolta käyttöön muovisen jäsenkortin ja vuosittaisen lukuvuositarran. Helsingin kaupunki ei koskaan luovuta yhteystietoja kenellekään ja käyttäjällä on aina oikeus tarkistaa kaikki itseään koskevat tiedot. Lisätietoja Helsingin nuorisopalvelujen toiminnasta löytyy osoitteesta Munstadi.fi ja sosiaalisen median kanavista.

Ohjeet jäsenkortin hankintaan:

13-29-vuotiaille:
Rekisteröitymällä osoitteessa http//jassari.hel.fi täyttämällä hakulomake ja lähettämällä se huoltajalle hyväksyttäväksi. Jäsenkortti tulee voimaan, kun huoltaja hyväksyy jäsenyyshakemuksen.

Alle 13-vuotiaille:
Lataamalla ja tulostamalla jäsenkorttihakemuksen, jonka saa myös nuorisotalolta. Lomake palautetaan täytettynä ja huoltajan allekirjoittamana nuorisotalolle. Jäsenkortti ja lukuvuositarra luovutetaan nuorisotalolla lomaketta vastaan.


Lisätietoja:

Nuorison palvelukokonaisuus tuottaa yhdessä nuorten kanssa kulttuuripalveluita ja harrastuksia sekä edistää nuorten yhteiskunnallista osallistumista ja tarjoaa nuorille tukea ja neuvontaa. Nuorison palvelukokonaisuus huolehtii nuorisotyöstä ja nuorisopolitiikasta ja sen ydinkohderyhmänä on 10–18-vuotiaat nuoret.

Nuorison palvelukokonaisuus työllistää yhteensä noin 360 työntekijää, joista suurin osa on nuoriso-ohjaajia. Nuorisotyötä tehdään noin 50 nuorisotalossa eri puolilla Helsinkiä sekä muissa toimipaikoissa ja projekteissa. Toiminnan ydinkohderyhmänä on 10–18-vuotiaat nuoret.

Nuorison palvelukokonaisuutta johtaa nuorisoasiainjohtaja. Nuorisotyön palvelukokonaisuuden vuosibudjetti on noin 31 milj. Euroa. Lisäksi palvelukokonaisuus tukee nuorisojärjestöjä ja nuorten ryhmiä.