Itäkeskuksen uimahalli palaa normaaliin aikatauluun

Idän vesiliikunta- ja kuntoilupyhättö Itäkeskuksen uimahalli palaa maanantaina 10.8. normaaleihin aukioloaikoihin suppeampien kesäaukioloaikojen jälkeen.

Itiksen uimahallin aukioloajat 10.8. alkaen:
ma-ke ja pe klo 6.15-20.30
to klo 11.00-20.30
la-su klo 8.00-20.30
(uintiaika joka päivä klo 21.30 asti, klo 22.00 poistuttava)

Kesän aikana Itiksen uimahallia on paranneltu viimeisen päälle, kun esimerkiksi saunoja, suihkutiloja, altaita, muita pintoja ja niin sanotun konehuoneen laitteistoa on kaikkia kunnostettu. Lisäksi hallin seiniin on saatu uutta ilmettä spraymaalitaideteosten myötä.

Uinnin ja saunomisen lisäksi hallissa voi myös treenata kuntosaleilla, ja yhdellä sisäänpääsymaksulla pääsee sekä kuntosalille että uimaan. Kaksi kuntosalia ja liikuntasali takaavat sen, että aina löytyy kuntoilutilaa vapaaseen käyttöön. Alakerran uudistetusta salista löytyvät mm. uudenkarhea porraskone ja WattBike-sisäharjoittelupyörät. Itiksessä tarjolla on myös suosittuja virtuaalijumppia, joihin voi osallistua oman aikataulun mukaan aina kun liikuntasalissa on tilaa. Vastaavasti myös allasalueella voi osallistua virtuaalivesijumppaan.

Ja syksyllä uimahallissa järjestetään tutusti ohjattua ryhmäliikuntaa, joihin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 11.8. Katso täältä lisätietoja syksyn 2020 ohjatuista liikuntakursseista hel.fi/liikuntakurssit.