Jumppahetki palaa TV2-kanavalle

Suosittu Jumppahetki-ohjelma palaa TV2-kanavan ohjelmistoon. Ohjelma jatkuu ensin uusinnoilla syyskuun 21. päivä, ja uudet jaksot alkavat pyöriä kanavalla maanantaina 16. marraskuuta. Jaksot nähdään arkisin kello 08.50 ja uusintoina kello 12.50. Jumpat löytyvät myös Yle Areenasta.

Yle ja Helsingin kaupunki kannustivat jo keväällä suomalaisia liikkumaan kotona koronaepidemian aikana. Kymmenminuuttiset Jumppahetket alkoivat pyöriä kevään aikana TV2-kanavan aamuissa ja yleisö löysi ne heti. Parhaimmillaan jumpat ovat keränneet viikkotasolla lähes 300 000 katsojaa.

Yle ja Helsingin kaupunki ovat saaneet paljon palautetta ohjelman tiimoilta, ja moni katsoja on toivonut jatkoa kanaville. Jumppahetki on ollut tärkeä henkireikä monille, jotka joutuivat vähentämään arjen liikuntaa ja supistamaan elämänpiiriä ja kontakteja koronan aikaan. Jumppahetket mahdollistavat päivittäisen liikkumisen ja toimintakyvystä huolehtimisen kotoa käsin.

Tutut Jumppahetken ohjaajat tekevät syksyn aikana 20 uutta jaksoa, jotka alkavat TV2-kanavalla maanantaina 16. marraskuuta. Ohjelmassa nähdään tuttuja kasvoja jumppien ohjaajina, ja kevään tapaan päivittäin vaihtuvia teemoja. Mukana on niin lihaskuntoliikkeitä kuin venyttelyäkin.

Jumppahetki on suunniteltu siten, että kahdesta vetäjästä toinen suorittaa aina hieman helpompia liikkeitä esimerkiksi istuen. Toisella juontajalla osuus on raskaampi. Näin kaikenkuntoiset ja -ikäiset pystyvät helposti saamaan päiväänsä liikutatuokion, ja aloittamaan aamunsa tai keskeyttämään työpäivänsä jumpan ajaksi. Kaikki jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa.

Julkaistut Jumppahetket löydät Yle Areenasta


Kuva: Pekka Koli