Itäkeskuksen uimahallin sisäänkäynti.

Sisäliikuntapaikkoja avataan elokuussa porrastetusti

Helsingin kaupungin hallinnoimia sisäliikuntatiloja avataan porrastetusti 2. elokuuta 2021 lähtien. Avattavissa palveluissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeita ja terveysturvallisuustoimia.

Helsingin sisäliikuntapaikkoihin pääsee kuntoilemaan elokuussa aiempaa laajemmin. Latokartanon, Maunulan ja Ruskeasuon liikuntahallit avataan normaalien aukioloaikojen mukaisesti maanantaina 2.8.2021. Itäkeskuksen uimahalli avataan puolestaan keskiviikkona 4.8.2021.

Pirkkolan uimahalli avataan maanantaina 9.8., Jakomäen ja Yrjönkadun uimahallit sekä Kontulan Kuntokellari avataan puolestaan maanantaina 30.8.

Töölön kisahalli, Liikuntamylly, Oulunkylän liikuntapuiston sisätilat, Uimastadionin kuntosali, Pirkkolan liikuntapuiston kunto- ja voimailusalit sekä Talin ja Myllypuron jalkapallohallit ovat olleet avoinna heinäkuusta lähtien.

Sisäliikuntapaikoissa noudatetaan voimassa olevia viranomaisohjeita sekä terveysturvallisuustoimia. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa kontaktien minimoimista, hyvästä käsihygieniasta huolehtimista ja turvavälin pitämistä muihin ihmisiin. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille sisätiloissa, ellei maskin käytölle ei ole terveydellistä estettä. Maskia ei tarvitse käyttää urheilusuorituksen aikana. Lisäksi tarpeetonta oleskelua sisäliikuntapaikkojen pukuhuone- ja WC-tiloissa tulee välttää.

Korona-tilannetta tarkkaillaan jatkuvasti ja sen muutoksiin reagoidaan tarvittaessa nopeasti.

Helsingin kaupungin
- kunto- ja voimailusalit >>
- liikuntahallit >>
- uimahallit >>

Kuva: Helsingin kaupunki