Jäikö jotain hampaankoloon? Vastaa Helsingin kaupungin hammashoidon asiakaskyselyyn ja vaikuta!

Mikä Helsingin kaupungin hammashoidon palveluissa toimii? Missä olisi kehitettävää? Kerro kokemuksistasi kyselyssä ja olet mukana kehittämässä entistä laadukkaampia hammashoidon palveluita helsinkiläisille.

Kuulemme mielelämme juuri sinun mielipiteesi! Vastaaminen vie vain viitisen minuuttia. Vastausaikaa on 26.8.2022 asti. Vastaa asiakaskyselyyn täällä: https://response.questback.com/helsote/hammashoidonasiakaskysely

Hammashoidon palveluita kehitetään kyselytutkimuksen ja haastattelujen avulla

Hammashoitokysely on osa laajempaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa tehtävää hammashoidon palveluihin ja niiden kehittämiseen liittyvää selvitystä. Vastaukset analysoidaan ja raportoidaan niin, ettei niistä voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Aineistoa käsittelevät projektin parissa työskentelevät kehittämisasiantuntijat Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalta.

Kyselyn lisäksi etsimme henkilöitä haastattelututkimukseen. Jos sinua kiinnostaa kertoa kokemuksistasi ja näkemyksistäsi hammashoidosta noin tunnin kestävässä haastattelussa, ota yhteyttä: katri.saukkonen@hel.fi ja otsikoi viesti ”Osallistuminen hammashoitohaastatteluun”.

Kuva: Virpi Velin