Asukaskävelyllä Kontulan terveysasemalla

Mikä on hyvin, mihin toivotaan muutosta? Tällaisia asioita mietittiin Aleksis Kiven päivänä 10.10. Kontulan terveysaseman asukaskävelyllä.

Kontulan terveysasema on osa tulevaa Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta, jonka suunnitellaan aukeavan loppukeväästä 2020.


Alueen asukkaat on haluttu ottaa mukaan tulevan terveys- ja hyvinvointikeskuksen suunnitteluun, johon myös syksyn kaksi asukaskävelyä liittyy.

Asukaskävelyn aikana käytiin läpi Kontulan kolme kerrosta. Huomiota kiinnitettiin esimerkiksi kalusteisiin, valaistukseen, opasteisiin ja esteettömyyteen.

Myös terveysasemalle saapumista pohdittiin tarkkaan. Löytävätkö uudet asiakkaat esimerkiksi metroasemalta perille Kontulan terveysasemalle? Mihin autolla liikkuvat voivat jättää omaisensa terveysaseman edessä?


Kun kierros terveysasemalla oli ohi, osallistujat kokosivat yhteen omia huomioitaan ja itselle tärkeitä asioita. Samalla juotiin kahvit. 

Tulevat Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asiakkaat pidetään jatkossakin mukana keskuksen suunnittelussa. Seuraava Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asukasilta järjestetään tiistaina 12.11. 

Viestinnällä halutaan varmistaa, että tulevan terveys- ja hyvinvointikeskuksen asiakkaat tietävät koska uusi keskus aloittaa ja minkälaisia palveluja se tarjoaa. 

Lisätietoa

Tutustu kysymyksiin ja vastauksiin Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen liittyen.

JAA