Myllypuron seniorikeskuksessa vietetään vihdoin avajaisia

Myllypuron seniorikeskuksen peruskorjatut tilat otettiin käyttöön syyskuussa 2021, mutta koronatilanteen vuoksi avajaisia päästään viettämään vasta nyt. Avajaisviikko on täynnä erilaisia tapahtumia.

"Ovet ovat avoinna kaikille ja ihmiset pääsevät nauttimaan uusista tiloista ja monipuolisesta ohjelmasta", iloitsee Myllypuron seniorikeskuksen johtaja Mari Sairanen

Luvassa on runsaasti avajaisohjelmaa: talon esittelykierroksia, näyttelyitä, tuolijumppaa, konsertteja, arpajaiset, superbingoa ja tanssit. Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.  

Seniorikeskuksen ravintola ja tiloissa sijaitseva parturikampaamo ovat myös mukana tapahtumassa erikoistarjouksin.

Apulaispormestari vierailee pääjuhlassa

Avajaisviikon pääjuhlaa vietetään keskiviikkona 18.5. klo 13.30 alkaen Myllypuron seniorikeskuksen juhlasalissa. Pääjuhlassa vierailee apulaispormestari Daniel Sazonov sekä sosiaali- ja terveystoimialan johtaja Juha Jolkkonen.

Kirjastossa ohjelmassa on kirjavinkkausta, lautapelien pelaamista ja sanataidetta.

Seniorikeskuksessa on työttömille ja eläkeläisille arkisin erilaista kulttuuri- ja liikuntatoimintaa sekä harrasteryhmiä, joista saa myös avajaisviikolla paljon tietoa.

Avajaisviikolla halukkaat pääsevät tutustumaan myös seniorikeskuksen vapaaehtoistoimintaan.

Talossa toimii myös yksityisiä palveluntarjoajia kuten parturi-kampaaja ja jalkahoitaja.

Ohjelma ja kuvia Facebook-sivulla

Avajaisviikon tunnelmia voi seurata Myllypuron seniorikeskuksen Facebook-sivuilta osoitteessa  https://www.facebook.com/seniorikeskusmyllypuro . Sivulta löydät myös viikon ohjelman. 


Myllypuron seniorikeskus sijaitsee osoitteessa Myllymatkantie 4, 00920 Helsinki.


Kuva: Unsplash