Nuoria Kaivopuistossa.

Oletko menossa Kaivarin lentonäytökseen – tule samalla koronarokotukseen

Jos olet menossa perjantaina 6.8. Kaivopuiston lentonäytökseen, voit samalla tulla hakemaan koronarokotuksen ensimmäisen annoksen, jos et ole sitä vielä saanut.

Rokottajat ovat Café Ursulan edustalla klo 11–15, Ehrenströmintie 3.

Ota rokotukseen mukaan henkilö- tai Kela-kortti ja varaudu jäämään rokotuksen jälkeen seurantaan 15 minuutiksi. Sinulle varataan halutessasi samalla myös aika tehosterokotukseen 8–12 viikon päähän.

Tällä hetkellä rokotusvuorossa Helsingissä ovat 16 vuotiaat ja sitä vanhemmat sekä 12–15 -vuotiaat sairautensa vuoksi riskiryhmään kuuluvat.

Jos tämä aika tai paikka ei sinulle sovi, niin katso sopisiko sinulle joku muu tämän viikon Pop up –rokotusaika. Pop up –rokotuspisteitä on eri puolilla kaupunkia.

Rokotuksen saa ilman ajanvarausta myös rokotuspisteiltä

Voit hakea koronarokotuksen ensimmäisen annoksen ilman ajanvarausta myös Jätkäsaaren, Malmin, Myllypuron ja Messukeskuksen rokotuspisteiltä arkisin klo 10–15.15 ja lauantaisin klo 11–15.15.

Tehosterokotukseen tulee toistaiseksi varata aika. Voit varata ajan helpoiten verkosta osoitteesta koronarokotusaika.fi.

Voit varata ajan rokotukseen myös soittamalla koronarokotusajanvaraukseen p. 09 310 46300 (arkisin klo 8–18). Jos puheluusi ei heti vastata, sinulle soitetaan takaisin 1 - 3 kolmen päivän sisällä.

Lue lisää rokotuksesta


Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Marja Väänänen