Suuntaa antava kartta, johon on merkitty Pukinmäen terveysasemapalvelujen toimipisteen sijainti osoitteessa Säterintie 2.

Pukinmäen toimipiste palvelee 16.2. alkaen Malmin terveysaseman asiakkaita

Helsinki käynnistää Pukinmäessä, osoitteessa Säterintie 2, terveysasemapalvelut tiistaina 16. helmikuuta. Pukinmäen toimipiste on osa Malmin terveyasemaa ja se palvelee Malmin asiakkaita.

Malmin ja Pukinmäen terveyasemapalvelujen yhteinen takaisinsoittonumero on Malmin tuttu numero 09 310 57702. Molemmat toimipisteet palvelevat asiakkaita arkisin kello 8-16.  

Pukinmäen palvelut toimivat samassa rakennuksessa kuin entinen Pukinmäen terveysasema. Palveluvaikoimaan kuuluvat lääkärien ja hoitajien kiireettömät ja kiireelliset vastaanottoajat ajanvarauksella, kiireellinen ensiapu ja toimistopalvelut. Rakennus on esteetön. Hengitystieinfektiot kuten yskä ja nuha hoidetaan edelleen Malmin koronaterveysasemalla.

Osa Malmin terveysaseman asiakkaista on saanut korona-aikana palveluja lähialueiden terveysasemilta. Nyt vastaanottoajat varataan Malmin takaisinsoiton kautta.  

”Haluamme taata Malmin terveysaseman asiakkaille palvelut keskitetymmin, niin kuin muuallakin Helsingissä. Nyt toimipisteitä on kaksi”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen kommentoi.

”Käynnistämme Pukinmäkeen toimipisteen, jotta voimme palvella Malmin alueen asukkaita mahdollisimman hyvin”, Lukkarinen jatkaa.  

Malmin terveysasemalla, osoitteessa Talvelantie 4, on tällä hetkellä vastaanottoja C-portaan toisessa kerroksessa. Malmi tarjoaa asiakkaille kiireettömiä ja kiireellisiä ajanvarausvastaanottoja, mutta ei kiireellistä ensiapua, eikä toimistopalveluja. Toiseen kerrokseen ei ole hissiä.   

Vastaanottoaikoja Malmin terveysaseman rakennuksessa on rajoitettu, koska Malmilla alakerrassa toimii tällä hetkellä koronaterveysasema.

Malmin neuvolan vastaanotot jatkuvat terveysaseman toisessa kerroksessa. 

Malmin terveysaseman puhelinnumerossa ei hoideta korona-asioita. Jos sinulla on koronatartuntaan sopivia oireita, varaa aika testiin osoitteessa omaolo.fi tai numerossa 09 310 10024 (joka päivä klo 8–18).