Rautatieaseman pop-up-koronarokotuspiste sekä opaste.

Tänään koronarokotuksen saa ilman ajanvarausta muun muassa rautatieasemalla

Helsinkiläisten on mahdollista saada koronarokotus ilman ajanvarausta pop-up-rokotuspisteeltä Helsingin päärautatieasemalla tiistaina 7.9. klo 15–19. Pop-up-rokotuspisteeltä saa ainoastaan koronarokotteen ensimmäisen annoksen.

Rokotuspiste löytyy rautatieaseman pääsisäänkäynnin ja Forex-liikkeen läheltä.

Pop-up-pisteitä on eri puolilla Helsinkiä, kuten myös Hertsin ja Triplan kauppakeskuksissa. Tiedot kaikista pop-up-rokotuspisteistä löytyvät jatkuvasti päivittyvältä Pop-up-rokotuspisteet –sivulta.

”Rautatieasema on todella keskeisellä sijainnilla, ja siellä liikkuu paljon ihmisiä. Tiistaina 7.9. rautatieaseman pop-up-rokotuspiste on auki klo 19 saakka, joten rokotteen voi ottaa vaikka kotimatkalla töistä”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen toteaa.

Rautatieaseman pop-up-rokotuspiste aukesi maanantaina 6.9. klo 11.

Rokottaja ja rokotettava henkilö rautatieaseman pop-up-rokotuspisteellä.

”Tosi kiva, että keskeiselle paikalle rautatieasemalle on avattu pop-up-koronarokotuspiste. Täällä voi vaikka lounastauolla piipahtaa rokotuksessa”, pop-up-pisteellä rokottajana toimiva terveydenhoitaja Julia Oravainen kertoo.

”Hyvältä tuntuu nyt, kun olen saanut ensimmäisen rokotteen”, kertoo rokotuksessa maanantaina käynyt helsinkiläinen. Ajatuksissa on jo toisen rokotuksen tuoma suoja. ”Uskallan mennä sellaisiin paikkoihin, joissa on enemmän ihmisiä.”

Lisätietoa
Helsinkiläisten koronarokotukset - koronarokotus.hel.fi
Pop-up-rokotuspisteet

Kuva: Virpi Velin