Kuva asunnosta.

Vierailuja vammaisten asumispalveluissa pyydetään välttämään

Heikentyneestä koronavirustilanteesta johtuen vammaisten asumisyksiköissä voi vierailla vain aivan välttämättömistä syistä. Kehotus välttää vierailuja on voimassa toistaiseksi loppiaisesta 6.1.2022 alkaen.

Mikäli vierailu on välttämätön, vierailijoiden enimmäismäärä on kaksi. Vierailujen toivotaan olevan lyhytkestoisia.

Pyydämme sopimaan mahdollisesta vierailustanne asumisyksikköömme henkilökuntamme kanssa etukäteen. Jos tulet vierailulle, sinulla ei saa olla koronatartuntaa, karanteenia eikä pienimpiäkään hengitystieinfektion oireita.

Vierailut ovat mahdollisia sisätiloissa asukkaan huoneessa tai muussa tarkasti rajatussa tilassa. Vierailijoiden pitää käyttää suojamaskia sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä.

Omaista tai läheistä voi tavata myös yksikön pihamaalla tai muutoin ulkoilemalla. Voit keskustella omaisesi kanssa myös esimerkiksi sähköisesti tai puhelimessa. Asumisyksikön henkilökunta auttaa mielellään ulkotapaamisen tai keskusteluyhteyden järjestämisessä.

Rajoitusten tarkoituksena on suojella asukkaita ja henkilökuntaa koronavirustartunnalta. Tiedotamme, kun tilanne muuttuu. Pahoittelemme tilannetta.

Kuva: Virpi Velin