Informaatio-kuvituskuva

Työväenopiston opetus jatkuu toistaiseksi verkossa

Helsingin työväenopiston etäopetus jatkuu niin kauan kuin rajoitukset aikuisten harrastustoiminnassa ovat voimassa, kuitenkin vähintään 28.2.2021 saakka. Myös toimipisteet pysyvät suljettuina.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 27.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta toistaiseksi. Kyseessä on varotoimenpide, jolla pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Mikäli kurssia ei pystytä toteuttamaan etänä, kurssi perutaan tai sen alkua siirretään. Kurssikohtaisista erityisjärjestelyistä, kuten etäopetuksesta, tiedotetaan kunkin kurssin opiskelijoita erikseen.

Muutoksia kurssien kokoontumisaikoihin voi tulla nopeallakin aikataululla. Voit tarkistaa kurssisi ajantasaiset tiedot ilmonet.fi-palvelusta.

Suurinta osaa kevään luennoista voi seurata verkon välityksellä. Linkit verkkoluentoihin löydät luentokohtaisesti ilmonet.fi:stä. Ilmonetista löydät myös kaikki kevään verkkokurssit.

Tiedotamme tilanteen kehittymisestä opiston sosiaalisen median kanavissa sekä kotisivuilla.

Helsingin kaupunki tiedottaa nettisivuillaan ajankohtaisista koronaviruksen aiheuttamista muutoksista, linjauksista, ohjeistuksista sekä suosituksista. Uutisointia voi seurata osoitteesta hel.fi/koronavirus.