Tyhjässä luokkahuoneessa on pulpetteja riveissä.

Työväenopiston kevätkausi alkaa etäopetuksena, toimipisteet suljettu asiakkailta

Helsingin työväenopiston opetus toteutetaan etäopetuksena ainakin tammikuun loppuun saakka. Samalla opiston tilat ovat suljettuina asiakkailta tammikuun loppuun asti.

Kyseessä on varotoimenpide, jolla pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Kurssit käynnistyvät ensisijaisesti etäopetuksena

Välttämätön lähiopetus turvataan opistossa. Työväenopistossa tämä tarkoittaa osaa maahanmuuttajakoulutusyksikön opetuksesta sekä lähidigitukea. Mikäli kurssia ei pystytä toteuttamaan etänä, sen alkua siirretään tai kurssi perutaan. Kaikista kurssikohtaisista erityisjärjestelyistä tiedotetaan kunkin kurssin opiskelijoita erikseen.

Asiakaspalvelu puhelimitse tai verkon kautta

Opiston asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse 09 310 88610 tai sähköpostilla tyovaenopisto@edu.hel.fi. Palvelupisteet ovat suljettu tammikuun loppuun asti.

Tapahtumat ja luennot verkossa

Tammikuun tapahtumat ja luennot toteutetaan joko etänä verkon välityksellä, niiden alkua siirretään myöhemmäksi tai tilaisuus perutaan. Linkit verkkoluentoihin ja -tapahtumiin löydät tapahtumakohtaisesti ilmonet.fi-palvelusta.

Ilmoittautuminen kursseille jatkuu

Suurin osa kevään tarjonnasta – yli 2 400 kurssia ja luentoa – on suunniteltu toteutettavaksi verkossa tilanteen niin vaatiessa. Osa kurssista mm. kotitalous, käsityö, kielet, media, liikunta on jo valmiiksi suunniteltu vain verkossa toteutettavaksi. Ilmoittautuminen kevään kursseille jatkuu normaalisti ilmonet.fi-palvelussa sekä puhelimitse 09 310 88610. Ajankohtaiset tiedot tarjonnasta löytyvät ilmonet.fi-palvelusta.