Helsingin työväenopiston opetus edelleen verkossa

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 18.2.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta vähintään 31.3. saakka.

Etäopetus työväenopistossa jatkuu niin kauan kuin rajoitukset aikuisten harrastustoiminnassa ovat voimassa. Lisäksi opiston tilat ovat suljettu asiakkailta. Kyseessä on varotoimenpide, jolla pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Mikäli kurssia ei pystytä toteuttamaan etänä, kurssi perutaan tai sen alkua siirretään. Kurssikohtaisista erityisjärjestelyistä, kuten etäopetuksesta, tiedotetaan kunkin kurssin opiskelijoita erikseen.

Muutoksia kurssien kokoontumisaikoihin voi tulla nopeallakin aikataululla. Voit tarkistaa kurssisi ajantasaiset tiedot ilmonet.fi:stä.

Suurinta osaa kevään luennoista voi seurata verkon välityksellä. Linkit verkkoluentoihin löydät luentokohtaisesti ilmonet.fi-palvelusta. Ilmonetista löydät myös kaikki kevään verkkokurssit.

Tiedotamme tilanteen kehittymisestä opistojen sosiaalisen median kanavissa sekä kotisivuilla. Lisäksi Helsingin kaupunki tiedottaa nettisivuillaan ajankohtaisista koronaviruksen aiheuttamista muutoksista, linjauksista, ohjeistuksista sekä suosituksista. Uutisointia voi seurata osoitteesta www.hel.fi/koronavirus.