Helsingfors-dagen

Helsingfors-dagen programsökningen är öppen

På Helsingforsdagen den 12 juni erövrar de avgiftsfria evenemangen staden och stadsdelarna. Helsingforsdagen har firats redan 1959 och har blivit en gemensam stadsfest som bjuder på rikligt med program och aktiviteter för alla stadsbor.

Genomförandet av Helsingforsdagen samordnas av Helsingfors evenemangsstiftelse. Därigenom blir programmet varje år en särpräglat mångsidig och överraskande helhet.

Program under hela veckoslutet

I år pågår Helsingforsdagens program under hela veckoslutet från lördag till söndag, den 11–12 juni. Till Helsingforsdagens program välkomnas alla avgiftsfria evenemang på olika håll i staden och under alla tider på dygnet. Helsingforsdagens veckoslut ger en utmärkt möjlighet att genomföra evenemang som utnyttjar de ljusa sommarnätterna och vi önskar också nya programidéer som äger rum på natten.

Du kan anmäla dig till Helsingforsdagens program med en elektronisk blankett genom att logga in på webbplatsen fram till den 22 maj. Med blanketten kan du också ansöka om produktionspengar för att genomföra evenemanget. Ansökan om produktionspengar är öppen fram till den 15 april. Kom ihåg att läsa mer detaljerad information som finns i evenemangsarrangörens anvisningar.

Helsingfors-dagen