Helsingfors stadshusets utsikt tilla havet.

Kom med och utveckla Helsingfors stads digitala tjänster: anslut dig till utvecklargemenskapen

Vi söker stadsbor till vår utvecklargemenskap av Hel.fi-sidor. Inom Helsingfors stads utvecklargemenskap får du vara med och utveckla stadens tjänster i en gemenskap på nätet. Inom gemenskapen kan du utifrån ditt eget intresse och din tidtabell delta i undersökningar, diskussioner och test kopplade till olika ämnen och tjänster.

Tveka inte att komma med, gemenskapen har redan över 500 deltagande stadsbor. Vi vill höra om just dina behov, önskemål och åsikter som användare av stadens tjänster. Gemenskapen är verksam på finska, svenska och engelska – du kan välja på vilket språk du vill delta. Gemenskapen är riktad till Helsingforsbor över 15 år, vi engagerar yngre stadsbor via andra kanaler.

Vår gemenskap är en sluten webbplats, där man loggar in med ett eget användarnamn och lösenord. Inom gemenskapen deltar man med en signatur. Vi lottar ut GoGift-presentkort (presentkorten fungerar för hundratals butiker och tjänster) och prylar med Helsingfors-tema bland deltagarna. Utvecklargemenskapens deltagare har också möjlighet att delta i demotillfällen för tjänster och vara bland de första som får testa nya tjänster.

Anmäl dig!

Foto: Mika Lappalainen