Sommartävling: Bonga och ta foto på en jugendpärla!

I Helsingfors flödar hela stadsdelar över av former, färger och material i den internationella art nouveau -stilens anda som blomstrade i skiftet av 1800–1900-talet. För att helsingforsbor och turister ska kunna hitta pärlorna i en av Europas finaste jugendstäder har Helsingfors stadsmuseum producerat en guide till jugendarkitekturen i Helsingfors. Delta nu i den här jugendtävlingen på Instagram eller Facebook och vinn härliga priser!

Ta en bild på en jugendbyggnad, en rolig detalj, eller ta fast en #jugendselfie och publicera bilden på Instagram – stilen är fri!

Använd hashtagen #helsinginjugend och #kaupunginmuseo.

Priser:

1. En övernattning under ett veckoslut för två i det fantastiska hotellet GLO Hotel Art.
2. Tre kameror från Rajala.
Canon EOS M50 + 15-45mm IS STM -systemkamera, svart
Canon PowerShot G9 X Mark II -kompaktkamera, svart
Canon Zoemini C, Yellow
3. Presentkort (50 euro) till charmiga Lumoan Store.
4. Fem tryckfärska Helsingin jugend-arkitekturguider.

Tävlingen avslutas 31.8 och juryn väljer vinnaren 5.9. Vinnarna kontaktas och deras användarnamn publiceras på Instagram och Facebook. Helsingfors stadsmuseum har rätt att publicera tävlingsfotografierna på sin webbplats och på sina sociala medier. Utlottningen sker mellan alla deltagare. Genom att delta godkänner du dessa villkor. Instagram och Facebook är inte delaktiga i tävlingen. Märk väl att för att delta måste bilderna läggas ut offentligt på kontot.

Helsingfors stadsmuseum

Arkitekturguiden vägleder oss i jugend-Helsingfors