Kvarnbäckens tidigare invånarmöte.

Mot Kvarnbäckens central för hälsa och välbefinnande - Invånarmöte 12.11

Välkommen till det andra öppna invånarmötet om den kommande centralen för hälsa och välbefinnande i Kvarnbäcken. Evenemanget arrangeras på finska, men man kan ställa frågor och få svar även på svenska.

Evenemanget arrangeras tisdagen den 12.11 kl. 17 i Luuppi, verksamhetscentret i Gårdsbacka för ungdomar på Köpvägen 4. Luuppi ligger invid hälsostationen i Gårdsbacka köpcentrum.

Kl. 17 lokala föreningar och aktörer presenterar sig
Kl. 18 aktuellt om centralen för hälsa och välbefinnande

Centralen för hälsa och välbefinnande öppnar sina dörrar mot slutet av våren 2020.

Den nya centralen kommer att finnas i de lokaler som nu inrymmer Kvarnbäckens och Gårdsbacka hälsostationer. Tjänsterna från Stensböle hälsostation flyttas i samband med ändringen till Gårdsbacka.

Centralen för hälsa och välbefinnande kommer dessutom att erbjuda t.ex. socialtjänster för vuxna och ungdomar samt tandvårdstjänster, psykiatri- och missbrukartjänster, fysioterapi, ergoterapi, tjänster för personer med funktionsnedsättning samt laboratorietjänster.

Som klient vid den blivande centralen för hälsa och välbefinnande får du samordnade social- och hälsovårdstjänster enligt dina behov.

Mer information – Vad exakt kommer förändringen att innebära?

Du hittar frågor och svar om Kvarnbäckens central för hälsa och välbefinnande på webbplatsen www.hel.fi/halsostationer.

Delta i planeringen av Kvarnbäcken

Vi arrangerar invånartillfällen och -promenader samt verkstäder. Ta kontakt med oss på e-postadressen sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi. Kom med!

Ge respons

Ge respons om Kvarnbäckens central för hälsa och välbefinnande på webbadressen www.hel.fi/respons. Tack för responsen!

Vi ses på invånarmötet!