Suoraan sisältöön

Valmennus ja työllistyminen

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme 12 vuotta täyttäneitä käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Vammaispalvelut koronatilanteessa

Palvelut ovat auki

Työ- ja päivätoiminnan palvelut ovat auki täydellä kapasiteetilla. Yksiköissä on tehty turvallisen toiminnan järjestämiseksi kaikki käytössä olevat toimenpiteet. Ryhmämuotoinen toiminta sekä kiinteistöjen tilat asettavat kuitenkin suuren haasteen, eikä tartuntojen välttäminen ole täysin mahdollista. Kaikki asiakkaamme eivät kykene huolehtimaan turvaväleistä eivätkä käyttämään hengityssuojaimia. Päiväkohtaiset ryhmäkoot eri yksiköissä vaihtelevat.

Toimintaan vain terveenä ja rokotettuna

On erittäin tärkeää, että työ- ja päivätoimintaan tullaan vain täysin terveenä. Toimintaan ei saa tulla, jos kärsii lievistäkään koronavirustaudin oireista. Ulkomailta palatessa on noudatettava ajankohtaisia matkustukseen liittyviä suosituksia.

Suosittelemme, että palveluun tulijat ovat ottaneet koronarokotteen. Rokotteen ottaminen on vapaaehtoista. Rokotusajan voi varata sivuilta koronarokotusaika.fi 

Lisätietoa rokotuksista ja rokotuspisteistä Helsingin koronarokotussivuilla
Ohjeet altistuneille ja sairastuneille sivuilla Helsinki – ajankohtaista koronasta


Nainen työskentelee keittiössä.

Työelämäosallisuuteen suuntaava toiminta tukee sosiaalista osallisuutta ja aktiivista kansalaisuutta. Tavoitteena on työelämään tutustuminen ja siinä tarvittavien taitojen kehittäminen ja valmentaminen.

Vammaistyön Haavikon valmennuspiste tarjoaa erityishuoltona annettavaa valmentavaa opetusta koulunsa päättäneille kehitysvammaisille nuorille ja työssäkäyville aikuisille.

Tuetun työllistymisen palvelu tukee kehitysvammaisten ja osatyökykyisten henkilöiden työllistymistä avoimille työmarkkinoille palkkasuhteiseen työhön.

Esite (pdf)01.03.2022 10:45