Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta 

Leikkipuistoissa järjestetään kerhotoimintaa kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille. Kerhon toimintakausi alkaa 26.8. alkavalla viikolla ja päättyy 31.5. Kerhoissa noudatetaan koulujen loma-aikoja.

Leikkitoiminnan kerhon tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Kerhossa on ohjattua leikkiä ja toimintaa yhdessä toisten lasten kanssa. Kerhossa syödään kotoa tuodut pienet eväät. Kerhoon haetaan sähköisellä päivähoitohakemuksella, johon tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla.

Leikkipuisto Hillerissä ei ole tällä hetkellä toteutunutta kerhoa, mutta vapaita kerhopaikkoja ja tilannetta alueella voi tiedustella joko suoraan leikkipuistosta tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Eija Sormuselta p. 09 310 62591.

06.04.2021 11:17