Suoraan sisältöön

Vauvaperheet


Tällä hetkellä leikkipuiston sisätilat on suljettu pikkulapsiperheiltä!                                             

Aamupäivien ohjelmana on arkisin Piha puuhia klo 10-12 ja pihalelut ovat kaikkien käytössä.

(sisätiloja saavat käyttää ainoastaan iltapäivätoiminnassa olevat koululaiset ja leikkitoiminnan kerholaiset)

Vauvaperhetoimintaa järjestetään etänä Teamsin kautta.


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Intian toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Rajoitusten purun jälkeen, tiistaisin Vauva-aamun aamupäivätuokioon klo 10.30-12.00. Vauvatuokiossa lauletaan, lorutellaan, liikutaan ja leikitään. Ohjelmaa toteutetaan kävijöiden toiveiden mukaisesti ja välillä ohjelmassa on myös esimerkiksi sosemaalausta, taikataikinapainantaa, vauvahierontaa tai vierailevia keskustelijoita. Ohjattu osuus alkaa klo 10.30 ja kestää noin puoli tuntia, jonka jälkeen on vapaamuotoista seurustelua, leikkiä, ruokailua  ja kahvittelua. Toiveita ja ideoita voi vapaasti esittää Intian ohjaajille. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, ilmoittatuminen tekstiviestillä numeroon 040 334 41 76. Mukaan saa tulla myös ilman ilmoittautumista jos tilaa on.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat alueellamme Teamsin kautta keväällä 2021:

Torstaina 61.5. klo 16.30-18.00 Vauvan vuorokausirytmi Leikkipuisto Sannassa

Tällä hetkellä tapaamiset on suuniteltu toteutettavan etänä Teamsin kautta (et tarvitse erillistä ohjelmaa, voit osallistua verkon kautta). Toivomme että ilmoittaudutte vauvaperhetoiminnan iltoihin leikkipuisto Sanaan sähköpostitse lp.sanna@hel.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 466 12 70, tarvitsemme ilmoittatutumisen yhteydessä sähköpostiosoitteenne, jotta voimme lähettää teille tapaamiseen liittymislinkin. (Mikäli toimintaa on huhtikuussa sisätiloissa mukaan mahtuu silloinkin rajallinen määrä osallistujia.) Tervetuloa mukaan.


Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.30.04.2021 10:22