Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Isonnevan kerho Siilit

Kerhoajat maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 9.00-11.30

Kerhopäivä alkaa ulkoilulla, jonka aikana matkaamme lasten kanssa mielikuvitus matkalle tarinoiden maailmaan. Sisälle siirtymisen jälkeen on aika toimina hetkelle, jonka jälkee nautimme eväät yhdessä kavereiden kanssa. Vapaalle leikille järjestetään aina aikaa.

Kerhoon liittyviä käytäntöjä:
Sään mukainen vaatetus. Vaatteet on hyvä nimikoida, jotta ne palautuvat omistajalleen. Vaihtovaatteita on hyvä olla mukava repussa. Poissaoloista tulisi ilmoittaa kerhopäivän aamuna tekstiviestillä tai sähköpostilla. Eväiden tulisi olla terveelliset ei karkkia, esim leipä, hedelmät (rusina ok) ja juoma.

Ajankohtaiset tiedotteet:

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Outi Halmeelta, outi.halme@hel.fi 09 310 41358.06.05.2021 15:00