Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Arabia

Arabianpolku 1 A
00560 Helsinki
PL 56978, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 46674
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto ArabiaLeikkipuisto Arabia
Arabianpolku 1 A 1
lp.arabia@hel.fi
p. 310 46 674

Kesätoiminta 2022 6.6.-11.8.2022

Ohjattuija tuokioita ja toimintaa lapsiperheille ja koululaisille järjestämme koko kesän.

Olemme auki arkisin 9.00-16.00.

Kesäruoka arkisin klo 12.00. Ota mukaan oma lusikka, syvä lautanen ja juomapullo!

Tutustu leikkipuistojen kesäsivustolla aukioloihin, koululaisten päiväleiritarjontaan ja kesäruokaan.  www.hel.fi/leikkipuistojen-kesa

Tervetuloa nauttimaan leikkipuistosta kesällä 2022!Iltapäivätoiminta 2022-2023

Koululaisten iltapäivätoiminta 1.-2.-luokkalaisille järjestetään perusopetuslain mukaisena ryhmätoimintana. Lisätietoa koululaiset välilehdeltä.

Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta

Leikkipuisto on auki arkipäivisin 9.00-16.30. Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston ulkoleikkivälineet ja pihalelut ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille. Sisätilat ovat taas asiakaskäytössä.

Leikkipuistojen piha-alueilta löytyvät pulkat ja hiekkalelut, pallot ja muut, ja henkilökunnalta voi pyytää varastosta haluamiaan leluja.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään sekä sisällä että ulkona riippuen toiminnan sisällöstä. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat touhuta ja leikkiä yhdessä sekä muiden lapsiperheiden kanssa. Toiminta on lapsiperheille maksutonta ja alkaa aina klo 10.Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuiston tiloja vuokrataan taas kaikille.


Otamme vastaan paperisia varhaiskasvatushakemuksia 

Vi tar emot ansökningar om småbarnspedagogik i pappersform

We accept paper applications to early childhood educationTulosta puiston tapahtumat

Tulevat tapahtumat:

  
Leikkipuisto Arabian piha on aidattu. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.03.06.2022 15:32