Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Lapsiperheet

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. 

Leikkipuistojen ja perhetalojen sisätilat on suljettu toistaiseksi muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerhoilta ja iltapäivätoiminnalta. 

Leikkipuistojen ja perhetalojen ohjaajat opastavat toimipisteissä hygienia— ja turvallisuuskäytänteistä.

Noudatamme toiminnassamme opetusministeriön ja Terveyden— ja hyvinvointilaitoksen sekä Opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoa vuokraamisesta.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevat tapahtumat:
05.03.2021 10:20