Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Perhetalon vauvatuokioille ovat kaikki vauvaperheet tervetulleita ja vanhemmilla on mahdollisuus tutustua muihin perheisiin. Vauvatuokioilla köllöttely- ja konttausikäiset lapset saavat yhdessä vanhemman kanssa osallistua leikkimiseen, liikkumiseen, tutkimiseen ja ilmaisuun mm. musiikki-, liikunta-, taidetuokioissa. 

Perhetalo Betaniassa ohjataan vauvaperheille muun muassa vuorovaikutusta lisääviä laulu- ja loru-tuokioita, vauvahierontaa  ja vauvoille sopivaa taiteilua. 

Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa alueen asukkaiden kanssa. Perhetalossa on vaipan vaihtoon sopivat tilat.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle ensimmäisen lapsensa saaneille perheille. Tapaamisten tarkoituksena on jakaa yhdessä kokemuksia vauvaperheen arjesta. Toiminta on perheille maksutonta ja vapaaehtoista. Ilmoittaudu perhetaloon tai leikkipuistoon sähköpostitse viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Aiheista voi valita kaikki tai vaikka ainoastaan yhden. Tapaamisiin saa osallistua haluamassaan järjestyksessä ja missä toimipaikassa vain. Ryhmät kestävät noin 1,5 tuntia.  Ennakkoilmoittautuminen.

Valvottaako vauva?
Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.09.11.2021 16:10