Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Haruspuisto

Meri-Rastilan tori 7
00980 Helsinki
PL 98933, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 62729
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Haruspuisto

Leikkipuisto Haruspuisto

Leikkipuisto Haruspuisto

lp.haruspuisto@hel.fi

Avoinna arkisin ma-pe klo 9.00 -16:30.

Poikkeukset koululaisten loma-aikoina avoinna klo 9.00  - 16.00. 


Leikkipuistojen toiminta alkaen 1.2.2021

- Leikkipuistojen leikkitoiminnan kerhot jatkavat aamupäivisin.

- Koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmät järjestetään edelleen pääasiassa ulkotoimintana.

- Leikkipuistojen sisätilat on suljettu muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerhoilta ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmiltä.

- Leikkipuistojen piha-alueet, pihalelut ja kiinteät leikkivälineet ovat perheiden käytössä.

- Seuraa tiedotteitamme sivulla www.hel.fi/leikkipuistot

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. THL:n suositus välttää varhaiskasvatusta omaehtoisen karanteenin aikana, koskee myös avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa leikkipuistoissa.


Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta

Leikkipuistojen piha-alueilta löytyy leikkejä vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla. Lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti.
Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään!

Perhetalot


Pikkulapsiperheiden perhetalojen toiminta on suljettu. Perhetaloja Helsingissä ovat Betania, Sahrami,Torpparinmäki ja KajuuttaNoudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen. Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. 

 Leikkipuiston sisätila ja sisäpiha on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmien käyttöön kello 12-16:30 välisenä aikana.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Haruspuiston piha on osittain aidattu. Haruspuisto on aurinkoinen ja viihtyisä paikka puiden keskellä Meri-Rastilassa. Leikkipuiston pihalla on kahluuallas, vauvakeinuja ja keinuja sekä pelikenttä, erilaisia leikkitelineitä ja puiston vierestä löytyvät koriskenttä ja skeittiramppi. Tekemistä löytyy niin pienille kuin isommillekin. Talvisin pelikenttä jäädytetään luistinradaksi ja puistossa on lunten tultua melkoinen pulkkamäki.  Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.09.03.2021 11:02